Смілянська філія Національного університету харчових технологій здійснює підготовку за освітнім ступенем «бакалавр» на підставі ліцензії Міністерства освіти і науки України з додатком серія АЕ № 636488 від 19.06.2015р. та Акту узгодження переліку спеціальностей затвердженого наказом МОН України від 06.11.2015р. № 1151.
Підготовка фахівців здійснюється за спеціальностями:



































by MR.FonteZ

Освітній ступінь бакалавра



Ліцензований обсяг прийому







  073 Менеджмент (спеціалізація "Менеджмент")



25



 





122 Комп’ютерні науки (спеціалізація "Комп'ютерні науки")



25







181 Харчові технології (спеціалізація "Харчова технологія та інженерія")



25







151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології (спеціалізація "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології")



25







133 Галузеве машинобудування (спеціалізація "Обладнання харчових та біотехнологічних виробництв")



30